Šport > Nogomet
1303 ogledov

Mandarić išče novega trenerja, naslednik Pevnika že znan

Safet Hadžić Olimpija Ljubljana Profimedias
Pri Olimpiji že iščejo novega trenerja.

Olimpija je na nedeljski tekmi pred domačimi gledalci remizirala z velenjskim Rudarjem (3:3), alfa in omega kluba Milan Mandarić pa se je znova hitro podal v iskanje primernejšega kandidata na klopi ljubljanskega kluba.

Če bo do zamenjave Roberta Pevnika res prišlo, bo to že četrta kadrovska rošada na klopi zmajev v tej sezoni. Po odstavitvi Igorja Bišćana, ki je lani Ljubljančanom prinesel dvojno krono, je sezono kot trener Olimpije začel Ilija Stolica, jo nadaljeval Aleksandar Linta, nato Zoran Barišić, ure pa naj bi bile zdaj štete tudi Pevniku.

Milan Tučić SNL Šport Član Rudarja do hat-tricka v Stožicah

Mandarić, ki je pred pomladjo dejal, da ne bo menjav, če bo prišlo do nekaj porazov, je očitno že pozabil na svojo trditev. Po poročanju Ekipe SN se je poslovnež že sestal z dežurnim gasilcem v trenerski vlogi Safetom Hadžićem, ki naj bi še tretjič v Mandarićevi eri prevzel vajeti pri Olimpiji. Drugi sestanek naj bi bil jutri, Hadžić si želi, da bi lahko v klubu vsaj enkrat delal na daljši rok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.