Šport > Nogomet
3576 ogledov

Mandarić udaril po Slovencih: "Ko ste na dnu, vas držijo tam."

milan mandarić Print Screen
Predsednik Olimpije je na zelo zanimiv način opisal svojo izkušnjo s slovenskim narodom.

Srbsko-ameriški poslovnež Milan Mandarić je kariero nogometnega funkcionarja začel onkraj Atlantika, nato se je preselil v Evropo, kjer je sprva deloval v Belgiji in Franciji ter se nato ustalil na Otoku, kjer je bil lastnik Portsmoutha, Sheffield Wednesdayja in Leicester Cityja. Pred nakupom Olimpije je bil v Sloveniji vpet v delovanje Kopra.

Mandarić je izživel ameriški in britanski sen, nato pa se je nekega dne "prebudil" v Ljubljani. S temi besedami ga je o njegovi izkušnji na sončni strani Alp povprašal voditelj televizijskega oddaje Goli Život na TV Happy.

Mandarić si je ob naslednjem vprašanju o nastanku Slovenije pomagal z anekdoto, ki pa ni, in to velja poudariti, zrasla na njegovem zelniku, temveč jo je slišal iz ust Slovencev.

"Morda tega ne bi smel javno govoriti, ampak to sem slišal od Slovencev. Ko je bog ustvarjal države, je naredil lepo Avstrijo in lepo Švico. Ko je prišel do Slovenije, ji je dal jezera, reke, gore. Vse lepo zeleno. Ko je pogledal dol, je spoznal, da je pretiraval z lepoto. Razmišljal je, kaj bi naredil, potem pa je prišel na idejo, da bi tja naselil Slovence kot protiutež vsem lepotam," je dejal.

Milan Mandarić Naprodaj Šport Malo zanimanja za Olimpijo, Mandarić še čaka milijone

Voditelj je temu pristavil, da naj bi Slovenci grenili življenje tudi svojim največjim športnim zvezdnikom, predvsem pa nikomur niso izkazali zasluženega spoštovanja.

"Spoznal sem veliko dobrih Slovencev. Nikoli ne smemo reči, da je vse slabo. To bi bilo nepošteno. Splošno gledano pa velja, da ni spoštovanja do tistih, ki so uspešni. Prisotna je nekakšna zavist. Ko ste na dnu, vas držijo tam, ko ste na vrhu, vas vlečejo k tlom," je povedal predsednik Olimpije in dodal, da zapira svoje poglavje v Ljubljani.

Od 2:00 do 5:43:

Komentarjev 3
  • Avatar Faddibella
    Faddibella 01:27 30.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Lavdan 22:48 29.junij 2019.

    Pri svojih letih in izkušnjah ga je stara Popovićka nategnila ko fračo in sedaj je razočaran, pa saj to so njegovi.

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 22:42 29.junij 2019.

    dobro je povedal, vendar to velja tudi za ostale Jugo narode, ni mi pa jasno, da se človek, ki ima še par let življenja ukvarja z nekim nogometnim klubom iz Kopra in nk Olimpijo, namesto, da bi užival zaslužen pokoj.