Šport > Nogomet
172 ogledov

Maribor sam poskrbel za prenos

debi Maribor - Olimpija Anže Petkovšek
Maribor se bo pomeril s kazahstanskim prvakom Astano v kvalifikacijah za ligo prvakov. Ker je bilo glede prenosa obilo komplikacij, so Mariborčani stvari vzeli v svoje roke

Maribor je za pravice prenosa zahteval 15.000 evrov, kar je bilo za slovenske televizije preveč. Ker se je obilo navijačev pritoževalo in jezilo ob novici, da prenosa iz Ljudskega vrta ne bo, so Štajerci stvari vzeli v svoje roke. 

"Prejšnji dnevi niso prinesli spremembe, prenosa na slovenskih TV-postajah ne bo. Smo pa v klubu s pomočjo Zavarovalnice Maribor storili vse, da bi poskrbeli za naše navijače, ki v torkovem večeru ne morejo v Ljudski vrt. Lotili smo se projekta izpeljave spletnega prenosa v lastni produkciji. Omogočili smo vso potrebno tehnično opremo in po preizkušanju zmogljivosti lahko napovemo, da boste lahko dogajanja iz Ljudskega vrta v torkovem večeru spremljali na nkmaribor.com. V vlogi komentatorja bo Dejan Vedlin," so zapisali na uradni strani slovenskih prvakov.

Prenos srečanja bo od 20:10 dalje na uradni strani nkmaribor.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.