Šport > Nogomet
268 ogledov

Mbappe doživel šok: "Morda mislite, da sem vpleten, toda nisem"

Kylian Mbappe Epa
Francoski napadalec je zanikal poročanje medijev, da želi zapustiti PSG.

Pred dnevi so v športnih medijih spet zaokrožile navedbe, da želi Kylian Mbappe med zimskim prestopnim roko zapustiti PSG. O podrobnostih so se v nedeljo razpisali pri španski Marci, kjer so kot glavni razlog za neizbežen razhod izpostavili neizpolnjene obljube pariškega velikana. Več o tem TUKAJ.

Mpappe je po nedeljski zmagi nad Marseillom v domačem prvenstvu zavrnil najnovejše govorice v zvezi z njegovo prihodnostjo. "Nikoli nisem prosil za januarski prestop. Ne razumem, zakaj so se po tekmi lige prvakov z Benfico pojavile informacije, s katerimi osebno nimam čisto nič," je zatrdil 23-letnik.

Kylian Mbappe | Avtor: Epa Epa

Že nekaj časa se šušlja, da naj bi bil francoski zvezdnik v slabih odnosih z Neymarjem, k njegovemu nezadovoljstvu pa naj bi pripomogel tudi (pre)velik vpliv Lionela Messija. Francoz je tovrstne navedbe doslej vselej demantiral, a kjer je dim, je običajno tudi ogenj.

Messi Ubijal s pogledom Šport Pri PSG-ju zavrelo, Messi ni mogel verjeti, kaj mu je storil soigralec

ESPN je v torek poročal, da je Mbappe naveličan praznih obljub predsednika kluba Nasserja Al-Khelaifija, zato si želi čim prejšnje selitve. Med možnimi destinacijami se najpogosteje omenja Real Madrid.

"Novica me je šokirala enako kot vse druge. Ljudje morda mislijo, da sem kakorkoli vpleten v to, toda nisem. Dremal sem, moja ekipa pa je bila na tekmi mojega mlajšega vrata. Vsi smo bili presenečeni, ko smo to slišali. Potem smo se morali ukvarjati še s tem, kasneje sem imel tekmo. Rad bi povedal, da to nikakor ne drži. Zelo sem zadovoljen v Parizu," je zatrdil Mbappe.

Lionel Messi Še več drame Šport Škandal v Franciji: PSG zaradi Messsija na sodišče
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.