Šport > Nogomet
14736 ogledov

Mbappe zvezdniku Barcelone: "Ko se srečava na ulici, te bom ubil!"

Kylian Mbappe Reševalni pas/Twitter
Francoz je dvoboj z Barcelono zaznamoval predvsem z izjemno predstavo ter kar tremi zadetki, a tudi z besnim izpadom.

Kylian Mbappe je bil zagotovo osrednji lik epskega obračuna gigantov na Camp Nouu, ko je PSG po zaslugi hat-tricka svojega mladega zvezdnika s kar 4:1 odpihnil Barcelono.

Lionel Messi Liga prvakov Šport Visok poraz Barcelone na stadionu Camp Nou

Redki so nogometaši, ki se lahko pohvalijo s hat-trickom proti Barceloni, še redkejši pa tisti, ki jim to uspe na slovitem Camp Nouu, saj je minilo že 15 let odkar je nekdo nazadnje sredi Barcelone zabil Blaugrani tri zadetke.

A večer si bomo poleg neverjetne Mbappejeve predstave zapomnili še po dveh precej vročih incidentih. Prvi je bil prepir znotraj Barcelonine ekipe, ko sta med seboj obračunala Gerard Pique in Antoine Griezmann, medtem ko je še dosti brutalnejši bil verbalni spopad med Mbappejem in Jordijem Albo.

Španski medij Deportes Quatro je namreč uspel razbrati, kaj je Mbappe v ne ravno tekoči španščini zabrusil Albi, potem ko mu je ta po prerivanju s Serginhem Destom očital, da se počasi nosi previsoko za svoje dobro: "Ko se srečava na ulici, te bom ubil!"

"O, smrkavec se uči!" mu je nato precej cinično odvrnil Alba, v vse skupaj pa se je ponovno vmešal Pique, ki je Francoza vprašal, koga misli ubiti.

Francoz pa je Albi nato smrtno resno ponovil svoj stavek, preden se je igra po prekinitvi ponovno nadaljevala: "Na ulici te bom ubil!"

Alba je sicer znan po svojem precej umazanem načinu igre ter številnih provokacijah, a očitno si bo moral zapomniti, da z Mbappejem ni pametno češenj zobati, saj je tako še dodatno motivirani Francoz na Camp Nouu uprizoril neverjetno predstavo, s katero je Albi in Barceloni pratktično že zaklenil vrata v četrfinale Lige prvakov.

Barça v razsulu Šport Prepir Griezmanna in Piquéja prerasel v zmerjanje: "Ne, ti odje*i!"
Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:47 19.februar 2021.

    v navalu "strasti" je težko brzdati svoj temperament, takrat pa tudi kakšne hude besede padejo, ki niso nujno mišljene resno.