Šport > Nogomet
9291 ogledov

Med tekmo se je zrušil, srčni napad je bil usoden

Sveča EPA
Mladi nogometaš je za sabo pustil nosečo soprogo.

V hrvaški nižjeligaški konkurenci sta se pomerila NK Otok In Radnićki, tekma pa se je končala tragično. Po pisanju EMeđimurje.net se je 24-letni Dejan Oršuš med nedeljskim dvobojem zgrudil, prepeljali so ga v bolnišnico v Čakovec, kjer pa so ga zdravniki lahko le še razglasili za mrtvega. Vzrok za smrt je bil srčni napad.

"V globoki žalosti vam sporočamo, da je umrl igralec NK Otoka Dejan Oršuš, ki se je zgrudil med včerajšnjo tekmo. Ob hitrem odzivu soigralcev in nogometašev NK Radnički smo mu priskočili na pomoč, zelo hitro pa se je odzvalo tudi zdravniško osebje, ki ga je 25 minut oživljalo na zelenici. Bil je fant za zafrkancije, nadarjen igralec, velik nogometaš, a še večji prijatelj," so zapisali pri NK Otok iz otoka, malega kraja v Međimurju.

"Za sabo je pustil ženo v petem mesecu nosečnosti in otroka. Hvala mu za vse zadetke, pomoč klubu in dviganje razpoloženja, ko je bilo fantom najtežje. Vedno v naših mislih," so še zapisali na facebook strani kluba.

[Posljednji pozdrav] našem uvijek vedrom i nasmijanom Dejanu, hvala ti za sve lijepe zajedničke trenutke koje si proveo...

Objavil/a Nk "Otok" Otok dne Ponedeljek, 12. april 2021

Komentarjev 2
  • jakec1575 00:20 13.april 2021.

    v nogometu se je v zadnjih 10 letih podvojila pretecena razdalja na tekmo. mladenici morajo na tekmo opraviti po 10 km sprintov nonstop. Mladenici umirajo.

  • Avatar jate
    jate 00:14 13.april 2021.

    vsi toliko opevajo in prisegajo kako je šport sila zdrav...medtem ,ko vse več športnikov in to mladih zdravih umira na igrišču..in zdaj tu bodi ti pameten,saj ne veš več kaj si mislit..