Šport > Nogomet
18 ogledov

''Messi je dal več kot 80 golov. To je noro''

Robinho Mascherano AC Milan Barcelona Liga prvakov četrtfinale prva tekma San Si EPA
Javier Mascherano je razkril favorita, k si po njegovem mnenju zasluži nagrado za najboljšega nogometaša na svetu. ''Messi je dosegel več kot 80 golov. To je noro,'' je povedal Argentinec.

Med možne dobitnike zlate žoge so se najbolj pogosto omenjali Lionel Messi, Iker Casillas, Andres Iniesta, Xavi in Cristiano Ronaldo. V španski in portugalski druščini večina nogometnih poznavalcev največ možnosti pripisuje Argentincu, izjema pa ni niti rojak Javier Mascherano. Na vprašanje, kdo bi si zaslužil prestižno nagradno, je nogometaš Barcelone povedal: ''Naslovi so pomembni, toda Messi je zabil več kot 80 golov. To je noro. Tako pač je. Če bi glasoval, bi se odločil za Messija, sledita pa mu Xavi in Iniesta.''

messi barcelona prvi trening | Avtor: EPA EPA
Mascherano pa je spregovoril tudi o svoji prihodnosti pri katalonskem velikanu. Želi si namreč ostati v Barceloni, zato ne vidi težav pri podpisu nove pogodbe. ''Želim si ostati tukaj. Rad bi bil tu še veliko let. Vse se odvija po načrtu. Resnično cenim njihovo ponudbo za podaljšanje pogodbe. Nikoli si nisem mislim, da bom toliko pridobil z zmanjšanjem plače. A to je bila najboljša odločitev, kar sem jih sprejel, saj sem kot igralec Barcelone veliko dosegel,'' je povedal Mascherano, ki je po prestopu iz Liverpoola v Barcelono pristal na zmanjšanje plačila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.