Šport > Nogomet
501 ogledov

Messi o pljuvanju tekmeca: "Sploh ne vem, kdo je ta tip"

Print Screen
Napadalec paragvajske reprezentance je na kvalifikacijski tekmi z Argentino pljunil v smeri Lionela Messija.

Argentinski nogometaši so v tretji tekmi južnoameriških kvalifikacij za SP 2026 premagali Paragvajce (1:0) ter so po remiju Brazilije in Venezuele (1:1) edina reprezentanca v skupini s popolnim točkovnim izplenom. 

Messi Kvalifikacije Šport Spodrsljaj Brazilije, stoodstotni samo še svetovni prvaki

Srečanje, ki ga je z zadetkom v tretji minuti odločil Nicolas Otamendi, je zaznamoval tudi incident med tokratnim rezervistom Lionelom Messijem in paragvajskim napadalcem Antoniom Sanabrio.

Nogometaša sta se na zelenici zapletla v besedni dvoboj, ko pa je Messi kolegu obrnil hrbet, ga je Sanabria poskušal pljuniti.

Argentinec, ki je v igro vstopil v 53. minuti, tega sicer ni opazil, so ga pa z nešportno potezo paragvajskega nogometaša seznanili soigralci.

"Ne, ne. Po pravici povedano nisem videl. V slačilnici so mi povedali, da je eden od njih pljunil proti meni. Resnica je, da sploh ne vem, kdo je ta tip. Ne želim delati iz muhe slona, saj bo potem vsepovsod govoril o tem in bo postal znan" je dejal zvezdnik Interja iz Miamija.

Messijeva trditev je sicer malo verjetna, saj je bil Sanabria od leta 2009 do 2013 član mladinskega pogona Barcelone, kasneje pa je v Španiji branil tudi barve Sportinga Gijona (2015-2016) in Betisa (2016-2021).

Sanabria je po tekmi povedal, da ni poskušal pljuniti Messija, temveč je tako izgledalo samo zaradi položaja kamere.

dezurni@styria-media.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice