Šport > Nogomet
22 ogledov

Messi: "Pepa ne bo v Argentino, tujca ne bi sprejeli"

pep guardiola EPA
Lionel Messi je v intervjuju zatrdil, da ne vidi možnosti, da bi Pep Guardiola kdaj zasedel mesto selektorja Argentine.

Leo Messi je v intervjuju za argentinski El Gráfico na kratko orisal stanje v ekipi Barcelone po izpadu v Ligi prvakov proti Bayernu, o katerem je bilo že veliko napisanega. 

Del pogovora pa je bil namenjen tudi argentinski reprezentanci in njenim možnostim na SP v Braziliji, ki bo na sporedu prihodnje leto. Messi je zatrdil, da ne vidi možnosti, da bi Argentince s klopi vodil njegov nekdanji klubski trener Pep Guardiola, ki je pred dnevi navdušil tudi na predavanju v Buenos Airesu.

Messi je dejal, da odkar je odšel iz kluba, "ni govoril z Guardiolo". Glede Katalončevega, vsaj začasnega za SP, prihoda v Južno Ameriko, pa je bil precej skeptičen. "Ne vidim možnosti, da bi Pep prevzel vodenje argentinske reprezentance. V Argentini ne bi sprejeli tujca za selektorja," dejala Barcelonina desetica.

Veliko nogometnih navdušencev hudomušno zatrjuje, da je Mundial 2014 usojen Argentincem, saj naj bi bila dva najpomembnejša pogoja za to izpolnjena. Argentinec je namreč trenutno najboljši nogometaš na svetu (vsaj za večino), enake narodnosti pa je tudi papež Frančišek. Mnogi torej v šali upe polagajo na kombinacijo Messi - Frančišek.

"Te kombinacije in šale me kar zabavajo. Toda na žalost stvari v nogometu ne potekajo tako," je glede vraževernosti navijačev dejal "la Pulga". 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.