Šport > Nogomet
42 ogledov

Messi bi igral, zdravniki svarijo

lionel messi thiago silva Reuters
V taboru Barcelone vlada nemir, saj še vedno ni jasno, če oziroma v kakšni meri bo na povratni tekmi proti PSG igral Lionel Messi. Katalonci so sprva potrdili, da bo Argentinec nared za drugo četrtfinalno tekmo, zdaj pa so se oglasili zdravniki, ki Messiju odsvetujejo igranje od prve minute.

Lionel Messi si je na prvi tekmi na Parku princev poškodoval stegensko mišico, zato še vedno ni jasno, kakšno vlogo bo Argentinec odigral na povratni tekmi na Camp Nouu. Prvi zvezdnik Blaugrane je po nedeljski zmagi Barcelone proti Mallorci sporočil: ''Vesel sem za vrnitev Abija in za zmago. Barça je bila superiorna. Trdo delam, da pridem v formo. Dobro sem.'' Messi je s tem vsaj posredno potrdil, da bo prisoten na tekmi proti PSG, vprašanje pa je, koliko minut mu bo namenil Tito Vilanova.

Po poročanju španskih medijev želi Messi na vsak način zaigrati, zdravniki pa svetujejo, naj tekmo začne s klopi in zaigra samo v nujnem primeru. Čudežni deček bo v torek prestal še en pregled, ki bo krojil njegovo končno usodo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.