Šport > Nogomet
0 ogledov

Messija mučil kot dekleta Justina Bieberja

Messi Reuters
Napadalec nogometašev Barcelone Lionel Messi, ki je v finalu klubskega svetovnega prvenstva v Jokohami na Japonskem v finalu proti Santosu prispeval dva zadetka za zmago z 2:0, je na lastni koži izkusil japonski humor. Mučili so ga, kot dekleta mučijo najstniškega pevca Justina Bieberja.

Lionel Messi, ki se je v nedeljo z nogometaši Barcelone v Jokohami na Japonskem veselil naslova svetovnega klubskega prvaka, je od glavnega sponzorja turnirja Toyote v roke prejel gromozanski zlati ključ za najboljšega nogometaša turnirja, velik kot kotna zastavica na nogometnem igrišču. Neučakani japonski komentatorji so ga še med slavjem odvlekli v bližnji studio, kjer je bil zvezdnik katalonskega kluba priča najbolj bizarnemu intervjuju v svoji karieri.

Nogometni strokovnjak Dan Orlowitz je za spletno nogometno stran goal.com intervju označil za najslabšega vseh časov, pa čeprav ga je vodil najpopularnejši japonski komik Sanma Akašija, ki ga vsi poznajo pod vzdevkom Sajma.

Komentator piše, da je komik Messija mučil, kot na koncertih dekleta mučijo najstniškega pevca Justina Bieberja. Messi naj bi po mnenju komika nosil zlati ključ, ki odpira vrata Prepovedanega mesta, pri tem pa je poskušal Messiju odeti nenavaden plašč, ki ga je nogometaš zavrnil, pri čemer mu je bilo tako neugodno, kot obrambnim igralcem Santosa, ki jih je Argentinec med tekmo smešil s svojimi potezami.

Med svojim petnajstminutnim "intervjujem" je komik Messiju postavil le eno vprašanje, ki se je glasilo: "Vsi vas sprašujejo o nogometu, mene pa zanima, kaj boste počeli, ko boste stari?" Argentinec je kot pravi profesionalec zdržal napore bizarnega intervjuja, in čeprav mu je prevajalec komaj uspel prevesti vprašanje, odgovoril, da še ne razmišlja o upokojitvi in da bo za to še čas. Nogometaš je po tem vprašanju odkorakal iz studia do svojih soigralcev, ki so se s pokalom v rokah veselili naslova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.