Šport > Nogomet
313 ogledov

Messija raztrgali po "najslabšem poljubu vseh časov"

messi roccuzzo poljub Reševalni pas/Twitter
Poročni poljub Lionela Messija in njegove soproge Antonelle Roccuzzo je na spletu dobil oznako "najslabši poljub vseh časov."

Lionel Messi je nesporni nogometni virtuoz in z žogo lahko naredi domala vse, kar mu srce poželi, povsem drugače pa je z njegovo tehniko poljubljanja, katero bo, sodeč po debaklu na njegovi poroki, moral še nekoliko dodelati. 

Argentinski superzvezdnik je pred dnevi skočil v zakonski jarem z dolgoletno izbranko Antonello Roccuzzo. Par se je poročil v argentinskem Rosairu ob prisotnosti številnih nogometnih zvezdnikov, katerih tržna vrednost je bila ocenjena na 2,5 milijarde ameriških dolarjev.

Poroka je bila zanimiva z vidika bogate ponudbe, hrane, obiskovalcev, varnosti, medijskega obleganja in prestiža, veliko pozornosti pa je požel tudi neroden, okoren in nespreten poljub Messija in njegove novopečene soproge.

Svetovni splet je preplavila kopica šal na račun domnevno najslabšega poljuba vseh časov, verjamemo pa, da neroden trenutek ne bo skazil sreče veselega para.

"Messi in najbolj neroden poljub v zgodovini človeštva," je zapisal eden od uporabnikov Twitterju, drugi pa je dodal: "Messi je 100-odstotno avtist." Takšnih in podobnih zapisov je bilo več. "Zakaj izgleda tako, kot da bi imel Downov sindrom?", "Želel je pojesti Antonello" in "Messi lahko naredi nemogoče z žogo, a ne zna poljubiti dekleta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.