Šport > Nogomet
31 ogledov

Mihajlović na klopi Srbije za 400.000 € letno

siniša mihajlović fiorentina EPA
Nekdanji srbski nogometni reprezentant, nato pa trener Bolgone, Catanie in nazadnje Fiorentine Siniša Mihajlović bo postal novi srbski selektor.

Siniša Mihajlović, nekdaj branilec Crvene zvezde, Rome, Lazia, Sampdorie in Interja, bo po novembrskemu slovesu s klopi Fiorentine kmalu dobil novo službo. Na klopi srbske nogometne reprezentance bo namreč nasledil Vladimirja Petrovića, poroča Blic. Plača? 400.000 evrov letno in bonus za uvrstitev na svetovno prvenstvo v Braziliji 2014.

Mihajlović, ki naj bi se po nekaterih informacijah celo vrnil na klop Fiorentine, v torek prihaja na sklepne pogovore v Beograd, kjer naj bi s predsednikom srbske nogometne Tomislavom Karadžićem uskladila nekaj finančnih podrobnosti. Pogodba pa bo po poročanju omenjenega vira podpisana po koncu sezone v Serie A, saj nekdanjega obvladovalca prostih strelov še veže pogodba s Fiorentino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.