Šport > Nogomet
56 ogledov

Miran Pavlin v Ljudskem vrtu

zlatko zahovič miran pavlin ljudski vrt Maribor Borut Cvetko/Mediaspeed.net
Zlatko Zahovič je športni direktor, Amir Karić trener mlajših kategorij, Miran Pavlin pa "bo v prihodnje vpet v aktivnosti športnega dela v Mariboru". Vijolični so torej sestavili reprezentančni trio.

Miran Pavlin se je ob našem klicu sicer vzdržal komentarja glede vloge v mariborskem klubu, prav tako njegov prijatelj in bivši reprezentančni soigralec Zlatko Zahovič. Nekaj ur kasneje pa so Mariborčani sporočili: "Kot pomoč športnemu delu lahko predstavimo novega člana, sklenjen je dogovor in sodelovanje z NK Maribor je začel Miran Pavlin. Štiridesetletni nekdanji slovenski reprezentant (majico z državnim grbom je oblekel 63-krat), ki je aktivno sodeloval pri uvrstitvah in nastopih na evropskem leta 2000 ter svetovnem prvenstvu 2002, bo v prihodnje vpet v aktivnosti športnega dela našega projekta v Ljudskem vrtu."

Zato pa nam je Mariborov športni direktor že predhodno potrdil, da je Amir Karić, takisto nekdanji reprezentant in med drugim v Sloveniji član Maribora, Olimpije in nazadnje Kopra, trener dveh mlajših Mariborovih selekcij, in sicer U-9 in U-13. Pavlin se je na tekmi z Rudarjem sicer že pojavil v Mariborovi opremi oziroma vetrovki s klubskimi obeležji, poroča Ekipa.

Nekdanji vezist Olimpije, Porta, Dinama iz Dresdna, Kopra in drugih klubov se sicer že nekaj časa redno pojavlja na Mariborovih tekmah. Tudi večni derbi si je ogledal v družbi Zahoviča, s katerim z veseljem odigrata partijo tenisa. Nekateri naj bi ga videli tudi v klubskem avtomobilu.

Gorenjec je sicer do marca deloval v Kopru, kjer je opravljal vlogi igralca in športnega direktorja.

Komentarjev 3
  • allstarr111 10:50 15.november 2011.

    Pa ravno ON ni NIČ mučkal in je prvo javno spregovoril da se mu je neka tekma zdela zmučkana.

  • Nogo Bozo 11:27 14.november 2011.

    Ha-ha..kakšen udaren naslov:)Obadva sta bolj nemočna, ...beri: tupa-glupa, za karkoli pametnega....

  • 1111 10:12 14.november 2011.

    ...mučkal je v KP, sedaj bo razjebal še MB...