Šport > Nogomet
53 ogledov

Mladi slovenski up zanimiv za Fiorentino

Sven dodlek NZS
Italijanski mediji poročajo, da se je Fiorentina ogrela za nadarjenega slovenskega nogometaša Svena Dodleka, sicer člana NK Maribor.

Za Fiorentino, ki si v svojih vrstah želi Josipa Iličića, je zelo zanimiv tudi 17-letni Sven Dodlek, ki je zanimanje slovenske javnosti in medijev požel v začetku leta, ko so hrvaški mediji objavili, da se je nadarjeni slovenski nogometaš odločil, da bo nastopal za izbrano vrsto naših južnih sosedov, a govorice takoj tudi zanikal.

18-letnik, ki je bil v kadetski reprezentanci slovenski kapetan, je s svojimi igrami vzbudil zanimanje tujih klubov. Pred Fiorentino so se zanj zanimali tudi skavti Lazia.

Ružnić o sovjih varovancih

O mladih slovenskih nogometaših je spregovoril tudi nogometni agent Amir Ružnić, ki o prihodnosti nekaterih njegovih varovancev pravi: "Luka Krajnc bo najverjetneje kot posojeni nogometaš Genove kariero nadaljeval v Ceseni, za mladega Maksa Barišića se zanimata dva kluba iz italijanske Serie B. To bi bilo zanj veliko priznanje, saj nogometašev letnika 1995 v Serie B skorajda ni. Žan Benedičič ostaja pri Milanu in prihodnja sezona bo zanj ključna, medtem ko se lahko marsikaj zgodi z Aljažem Cotmanom, ki mu je potekla pogodba z angleškim Wolverhamptonom. Zna se zgoditi, da bo zamenjal klub."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.