Šport > Nogomet
21 ogledov

Množičen pretep na tekmi v Paragvaju

paragvaj pretep Youtube
Na nogometni tekmi mladinske lige v Paragvaju je sodnik Nestor Guillen izključil 36 nogometašev. Drugače povedano, izključil je vse igralce, ki so bili na seznamu.

Delilec pravice je v zadnjih minutah tekme dvema nogometašema pokazal rdeči karton, igralca pa sta meni nič, tebi nič vztrajala na zelenici. Situacija na igrišču je že čez nekaj sekund ušla izpod nadzora, ko so na zelenico pritekli vsi rezervni igralci in začel se je množičen pretep.

paragvaj pretep | Avtor: Youtube Youtube
Sodnik in njegovi pomočniki so pobegnili v smeri garderob, Guillen pa je kasneje v zapisnik vsem nogometašem pripisal rdeči karton. ''Mnogi igralci na terenu so želeli le pomiriti svoje soigralce. Sodniki sploh niso ostali na terenu. Takoj po začetku pretepa so pobegnili v slačilnico. Glavni sodnik ni videl, kaj se je dogajalo, in je enostavno izključil vse nogometaše. S tem se je opral odgovornosti,'' je povedal Hernan Martinez, predsednik kluba Teniente Farina.

Oglasil se je tudi predsednik nasprotne ekipe. ''Sodniki bi morali poskrbeti, da nogometaša, ki sta prejela rdeči karton, zapustita igrišče. Namesto tega so z igrišča odšli oni. Ko so igralci to videli, so nadaljevali s pretepom,'' je povedal Sixto Nunet, predsednik Libertada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.