Šport > Nogomet
19 ogledov

Monaco o Iličiču: Zdaj naj pokaže, koliko velja

Iličić Palermo Torino Basha Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Nogometaši Palerma so katastrofalen začetek sezone v 11. kolu Serije A nadaljevali z visokim porazom v gosteh proti Romi (1:4). Svetla točka je bil tolažilni zadetek Josipa Iličića, na katerega upe polaga direktor Palerma Pietro Lo Monaco.

Skoraj eno leto je Josip Iličić potreboval, da se je spet vpisal na listo strelcev v italijanskem prvenstvu.

Njegov gol na gostovanju proti Romi v 84. minuti srečanja je le nekoliko popravil bled vtis celotnega moštva, ki je na 11 tekmah italijanskega prvenstva slavilo le enkrat. Palermo je ob petih remijih zbral še pet porazov in na lestvici zaseda predzadnje mesto. Za njim je le Siena, ki pa je prvenstvo začela s šestimi točkami zaostanka za preostalimi.

Slabega stanja se zaveda tudi direktor Palerma Pietro Lo Monaco, ki mu dodatne skrbi povzroča poškodba napadalca Fabrizia Miccolija. Slednji bo zaradi poškodbe z nogometnih igrišč odsoten vsaj tri tedne. Monaco, ki je na čelu moštva iz Sicilije pred dobrim mesecem zamenjal Maurizia Zamparinija, ki se je umaknil v ozadje, zdaj upe polaga na Iličića: "Pred prihodom v Palermo sem o njem slišal le presežke. Slišal sem, da je fenomen, da je izredno nadarjen. Danes Palermo od tega ne more več živeti. Pokazati mora, iz kakšnega testa je. Pričakujemo, da bo demonstriral svoj talent. Obljub je bilo dovolj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.