Šport > Nogomet
26 ogledov

Mou obupano išče zmagovito formulo

real madrid mesut özil EPA
Real Madrid je na prvi tekmi španskega pokala presenetljivo izgubil proti Celti de Vigo, zato napetost v klubu narašča. Nezadovoljstvo Joséja Mourinha in igralcev se vse bolj odraža na zelenici, portugalski strateg pa bo za ligaški obračun proti Espanyolu poskusil z drugačno enajsterico.

José Mourinho se je po porazu Real Madrida proti Celti de Vigo na tekmi španskega pokala še enkrat verbalno znesel nad svojimi nogometaši, ki po njegovem mnenjeu ''niso želeli igrati''. Portugalec na vsakem obračunu zahteva enako mero koncentracije - filozofija, ki jo je igralcem še enkrat poudaril na prvem treningu ekipe po presenetljivem porazu.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Galaktiki bodo posledice slabe predstave občutili na ligaški tekmi z Espanyolom, kjer namerava Mourinho nekoliko spremeniti začetno postavo. Benzema, Di María in Kaká niso uspeli prikazati tistega, kar se je od njih pričakalo, zato bo v navezi s Callejónom v ospredju začel Ronaldo. Za njima bosta Özil in Modrić. Na sredini Xabi Alonso in Khedira, zadaj pa Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe in Fabio Coentrao.

Mourihno je nezadovoljen z igro svojih varovancev, ki so si v letošnji sezoni privoščili kar nekaj spodrsljajev. Pomembno vlogo so igrale tudi poškodbe, vendar Mou ne najde odgovora, kje so igralci izgubili zmagovito formulo, ki je tako dobro delovala v lanski sezoni.

Podpredsednik Reala poziva k enotnosti

V bran trenerju madridskega Reala je stopil podpredsednik kluba Eduardo Fernández de Blas, ki je Mourinha označil za najboljšega trenerja na svetu. ''Obvezani smo, da branimo svoje igralce in trenerja, Joséja Mourinha, ki je najboljši trener na svetu,'' je povedal De Blas. Predsednik kluba Florentino Pérez med nagovorom ni bil prisoten, ampak se je večerji pridružil kasneje. De Blas je še izrazil željo, da bi Real osvojil Ligo prvakov, saj so možnosti za preobrat v španskem prvenstvu, kjer za Barcelono zaostajajo že enajst točk, zares minimalne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.