Šport > Nogomet
15 ogledov

Mou: ''Opravičil se je, a nisem sprejel''

jose mourinho eden hazard Reuters
José Mourinho bo Edena Hazarda uvrstil v ekipo za tekmo proti West Bromwichu, čeprav opravičila belgijskega nogometaša ne namerava sprejeti.

Nogometaš Chelseaja Eden Hazard ni zaigral na tekmi četrtega kroga Lige prvakov proti Schalkeju, saj je zamudil na trening londonske ekipe in izzval bes Joséja Mourinha.

Belgijec se je portugalskemu strategu opravičil, ta pa njegovega opravičila ni sprejel, čeprav sta z igralcem našla skupni jezik.

Primer zaključen

''Odšel je v tujino, ko ne bi smel, in povrhu vsega izgubil potni list, zaradi česar je zamudil na trening. To je nesprejemljivo,'' je povedal Mourinho in dodal: ''S tem, ko ga nisem uvrstil v ekipo za zadnjo tekmo, sem nekoliko tvegal, kar zadeva nogometno igro. Zame je  skupina vedno pomembnejša od posameznika in principi skupine so pomembnejši od končnega rezultata. Reagiral je pravilno, opravičil se je meni in klubu, a opravičila nisem sprejel, saj kaj takšnega ne morem sprejeti. Zdaj je mimo in ne obstaja več.''

Chelsea se bo v soboto na Stamford Bridgu pomeril z West Bromwichem, na tekmi pa bo zaigral tudi Hazard. ''Bil je izbran in pripravljen je za igro. Vesel sem, da je nazaj. Primer zaključen,'' je bil jasen Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.