Šport > Nogomet
18 ogledov

Mou: "Z ženo imam boljši odnos kot z Ramosom"

sergio ramos EPA
Sergio Ramos se je odločil narediti konec vsem govoricam o nesoglasjih med njim in Josejem Mourinhom. Nogometaš madridskega Reala je preko socialnega omrežja Twitter zatrdil, da sta s trenerjem v dobrih odnosih. Mourinho je čez nekaj ur na novinarski konferenci pred tekmo z Ajaxom vrnil udrec.

Začelo se je s porazom proti Sevilli, po katerem je Mourinho predstavnikom sedme sile potožil, da nima ekipe. V svetovnih medijih so se kmalu pojavile informacije, da se je na Portugalčeve besede oglasil Sergio Ramos, ki jo nepremišljeno potezo plačal na tekmi z Manchester Cityjem, ki jo je presedel na klopi.

Ramos se je v ekipo vrnil že na obračunu z Rayom Vallecanom, prav tako pa je zaigral proti Deportivu, kjer mu je razplet dogodkov preprečil, da bi še bolj ujezil trenerja belega baleta. Španec je namreč pod svoj dres oblekel še majico Mesuta Özila, ki ga je Mou potegnil na klop po prvem polčasu. Dres je nameraval pokazati v primeru, če bi dosegel gol. Ramos na tekmi ni zabil, zato je majica ostala skrita, novice o prepadu med nogometašem in trenerjem pa so po tekmi dosegle vrhunec.

''Moj odnos z Moujem je dober, pošten in jasen. Spoštujem njegove odločitve in zame je on najboljši trener. Gremo, Madrid,'' se je glasilo sporočilo, ki ga je na twitterju objavil Španec.

Mourinho: "Odnos z ženo boljši kot z Ramosom"

Na odgovor Mourinha ni bilo potrebno čakati dolgo, natančneje le nekaj ur, saj je na novinarski konferenci pred sredino tekmo z Ajaxom v Ligi prvakov o odnosu z Ramosom povedal, da se bolje kot s svojim španskim branilcem razume s svojo ženo.

"Poglejte, odnos z mojo ženo je mnogo boljši kot odnos z Ramosom," je dejal Mourinho. "A je (odnos z Ramosom, op. a.) vseeno boljši kot z ljudmi, ki jih denimo ne poznam. Moj odnos z njim je enak kot z (Álvarom) Arbeloo ali kakšnim drugim igralcem ..."

Shelvey se je opravičil Fergusonu

jonjo shelvey jonny evans | Avtor: EPA EPA
Nogometaš Liverpoola Jonjo Shelvey se je Alexu Fergusonu opravičil za svoje ravnanje na tekmi redsov in Manchester Uniteda. Dvajsetletnik je moral igrišče zapustiti zaradi prekrška nad Jonnyjem Evansom, pri odhodu iz zelenice pa se je verbalno znesel nad Fergusonom, ki je po njegovem mnenju vplival na odločitev sodnika. Shelvey je takoj po tekmi poiskal trenerja Uniteda in se mu opravičil za svojo potezo.

''Jaz sem mlad fant in jezen sem bil, ker je bila pomembna tekma. Premagala so me čustva. Obnašal sem se kot neumen otrok, vendar sem se mu kasneje opravičil. Na srečo je spoznal, da je za opravičilo potreben pogum, in upam, da med nama ni zamer,'' je povedal Shelvey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.