Šport > Nogomet
52 ogledov

Ramos in Özil izzivata Mourinha

Lionel Messi Sergio Ramos Žurnal24 main
Sergio Ramos je v svojem zadnjem intervjuju zatrdil, da bo svoje nazore branil do konca. Španski nogometaš je v navezi z Mesutom Özilem znova pokazal, da se ne boji trenerja Joséja Mourinha.

Španski reprezentant Sergio Ramos se je v zadnjem času veliko prepiral s Joséjem Mourinhom, na tekmi španske lige proti Deportivu pa je znova želel preizkusiti potrpljenje Portugalca na klopi Reala. V drugem polčasu je Ramos pod svojim dresom nosil še majico Mesuta Özila, ki bi jo pokazal, če bi mu uspelo zabiti gol. Tako je želel izkazati podporo moštvenemu kolegu, ki ga je Mou ozmerjal že na igrišču, pozneje pa še v garderobi. Nemca je na začetku drugega polčasa zamenjal Brazilec Kaká.

sergio ramos mestu özil | Avtor: EPA EPA
Ramos se očitno spet ni strinjal z mnenjem svojega trenerja, kar mu je v preteklosti že nakopalo težave. Z namenom, da bi Özilu posvetil zadetek, je pod svoj dres oblekel še majico s številko 10. Kljub številnim poskusom pa Ramosu ni uspelo zatresti mreže Deportiva.

Španski nogometaš je moral zaradi "kazni" Mourinha izpustiti tekmo z Manchestrom Cityjem, po obračunu z Rayom Vallecanom pa je Ramos povedal: "Ne vem, ali sem manjkal, ker sem bil kaznovan, ali zaradi taktičnih razlogov. Vprašanje ni na meni, da ga odgovorim. Takšne reči po navadi rešujem za zaprtimi vrati."

Komentarjev 1
  • 1902 13:22 02.oktober 2012.

    zurnal res nimate pojma kaj pišete. ramos je meu pod svojim dresom, oblečen še dres ozila, ki ima številko 10 (!) in ne 8 kokr ste zapisal. http://www.marca.com/2012/10/02/futbol/equipos/real_madrid/1349163773.html ...na tej povezavi mate sliko