Šport > Nogomet
15 ogledov

''Moujevo poročilo bo neuporabno''

jose mourinho morais EPA
Jürgen Klop, trener Borussie Dortmund, je po tekmi proti Greuther Fürthu, ki si jo je ogledal tudi José Mourinho, zatrdil, da si trener Reala ne bo mogel veliko pomagati s poročilom, ki naj bi ga spisal ob visoki zmagi aktualnih nemških prvakov (6:1). Španci bodo 24. aprila gostovali v Dortmundu, kjer jih čaka prva polfinala tekma Lige prvakov.

Trener Reala José Mourinho se je dan po objavi žreba polfinalnih parov Lige prvakov odpravil v Nemčijo, kjer si je na delu ogledal Realovega nasprotnika za uvrstitev v veliki finale LP - Borussio Dortmund. Portugalski strateg je bil priča dominantni predstavi nemškega prvoligaša, ki s 6:1 odpravil zadnjeuvrščeno ekipe Bundeslige.

Trener Jürgen Klopp je po tekmi spregovoril o obisku trenerja galaktikov, ki po njegovem mnenju ni bil najbolj produktiven. ''Domov se bo vrnil s poročilom, ki bo čez dva tedna neuporaben,'' je povedal nemški strateg, ki dobro ve, kako premagati Real Madrid - ekipi sta se dvakrat srečali v skupinskem delu tekmovanja. Prvo tekmo je dobila Borussia (2:1), druga pa se je končala z neodločenim izidom (2:2).

''Ne vem, če se nas Madrid boji zaradi dogajanja v skupinskem delu,'' je dejal Klopp. Nemec je bil s polfinalnim žrebom zadovoljen. ''Vsak izmed treh možnih nasprotnikov bi bil težak, vendar sem vesel, saj je Real edina ekipa, ki smo jo v letošnji sezoni že premagali,'' je dodal 45-letnik.

Trener Bayerna Jupp Heynckes, ki ga v polfinalu čaka obračun z Barcelono, je pred dnevi zatrdil, da ne potrebuje nasvetov Pepa Guardiole. Klopp je prepričan, da temu ni tako. ''Stavim svoje življenje, da bo poklical Pepa,'' je v šali povedal Nemec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.