Šport > Nogomet
18 ogledov

Mourinho besen na Slovence

jose mourinho EPA
Trener Chelseaja Jose Mourinho je za "le" osvojeno točko na gostovanju pri kijevskem Dinamu okrivil slovenskega sodnika Damirja Skomino. Ta po njegovem mnenju ni dosodil čiste enajstmetrovke za Londončane.

Jose Mourinho je odločitev slovenskega sodnika Damirja Skomine primerjal z napako, ki jo je na svetovnem prvenstvu v ragbiju zakrivil delilec pravice Craig Joubert. Ta je v četrtfinalu nepravilno dosodil kazenski strel z Avstralijo, z njim pa je ta premagala Škotsko in se prebila v polfinale.

"Naša predstava je bila dobra, 75 minut smo nadzirali potek dvoboja. Zadeli smo okvir vrat, morali pa bi imeti tudi enajstmetrovko," je po tekmi v Kijevu dejal portugalski trener in dodal: "To je bil čisti penal. Ne vem, kaj se je zgodilo. Sodnik tega ni videl, ni želel dosoditi enajtmetrovko za Chelsea. Ne vem. Ena napaka je Škotsko stala uvrstitve v polfinale svetovnega prvenstva v ragbiju, tu je ena napaka stala Chelsea treh točk."

Mourinho je slovenskega sodnika še označil za slabotnega in naivnega. Na vprašanje, ali za svoj komentar sojenja pričakuje kazen, pa je sarkastično dejal: "OK, potem pa to ni bila enajstmetrovka."
Sporni trenutek se je sicer zgodil v prvem polčasu, ko je v kazenskem prostoru domačih padel Cesc Fabregas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.