Šport > Nogomet
10 ogledov

Mourinho: "Inter? Vrnitev domov vedno možna"

real apoel mourinho EPA
Čeprav je Inter pred kratkim dobil (začasnega) trenerja in čeprav je Real pri Apoelu slavil z zanesljivih 3:0 v četrtfinalu Lige prvakov, so Joséja Mourinha novinarji spraševali o morebitnem odhodu iz Madrida.

"Inter je moj dom, vrnitev domov pa je vedno možna," je povedal José Mourinho, ki sicer "tako kot vsi navijači Interja" novemu trenerju Andrei Stramaccioniju želi vse najboljše: "Žal mi je za Ranierija. Ampak to je nogomet. Ko stvari ne gredo po načrtu, se trenerji menjajo."

Sicer pa je Real več kot korektno opravil posel proti Apoelu in si, čeprav je bilo vse do 74. minute 0:0, priigral izdatno 200. zmago v evropskih pokalih – 3:0. "Kar precej časa nam je vzelo, da smo zadeli, ampak za to so v veliki meri krivi naši tekmeci, ki so igrali izjemno dobro. Nimajo talenta kot druge ekipe v LP, kar zadeva organiziranost in značaj, pa so odlični," je povedal Portugalec. Povratna tekma bo v sredo v Madridu.

Chelsea: bolje bi bilo težko

"Boljši rezultat bi si že težko želel. Ostati brez prejetega zadetka je sijajno. V obrambi smo igrali zelo dobro. Pred tekmo smo si želeli zadeti, nekajkrat smo bili zelo blizu. Vesel sem za Paula Ferreiro. Po dolgem času se je vrnil in odigral dobro tekmo. Devetdeset minut smo morali teči, se boriti in dobivati dvoboje. Pomembno je bilo, da smo sestavili ekipo, ki je tega sposobna. Kar se defenzive tiče, nismo bili nikoli zares ogroženi. Nekajkrat so sicer lepo odigrali, Petr Čech je posredoval le nekajkrat, pa še to večinoma po strelih od daleč," pa je po zmagi nad Benfico, ki jo je prinesel zadetek Salomona Kalouja, dejal Roberto Di Matteo, trener Chelseaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.