Šport > Nogomet
29 ogledov

Mourinho ne bo dovolil selitve v Barço

juan mata EPA
Trener Chelseaja José Mourinho ne bo dopustil Barceloni, da na Camp Nou pripelje Juana Mato.

Na dan prihajajo nove informacije o prestopu Juana Mate, ki naj bi se iz Chelseaja preselil v Barcelono. Španski napadalni vezist naj ne bi bil zanimiv za Joséja Mourinha, čeprav ima pogodbo z Londončani sklenjeno do leta 2016.

Po najnovejših podatkih, ki jih razkriva angleški Daily Mail, pa se Mourinho ne namerava odpovedati španskemu nogometašu, ki naj bi v prihajajoči sezoni odigral eno ključnih vlog na Stamford Bridgeu.

Zgodba angleškega medija se povsem razlikuje od španske, ki Mato vidijo kot nepotreben del mozaika angleškega prvoligaša. Mourinho se je odločil, da se ne bo pogovarjal z igralci, ki sodelujejo v pokalu konfederacij, vendar bo v Matinem primeru naredil izjemo. Portgualski strateg želi Španca vključiti v dolgoročni načrt londoskega kluba in mu bo, kot poroča Daily Mail, ponudil podaljšanje pogodbe še za dve leti, torej do konca sezone 2018.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.