Šport > Nogomet
32 ogledov

Mourinho pripravljen na vrnitev v London

jose mourinho frank lampard EPA
Družina Joséja Mourinha se pripravlja na vrnitev v London, kjer je portugalski strateg treniral od leta 2004 do 2007. Mou si je ogledal umetnostno fakulteto, kjer bo šolanje nadaljevala njegova hčerka. ''Edini'' je pred časom oznanil, da bo na odločitev o nadaljevanju kariere vplivalo hčerkino šolanje.

The Daily Star poroča, da se je družina Joséja Mourinha pretekli vikend mudila v Londonu, kjer so si ogledali umetnostno fakulteto, ki jo bo prihodnje leto obiskovala hčerka trenerja Real Madrida. Šestnajstletna hči Joséja Mourinha bo študirala na fakulteti, ki je le osem kilometrov oddaljena od Stamford Bridga - domovanja londonskega Chelseaja.

navijači chelsea | Avtor: EPA EPA
Mourinho je v intervjuju za CNN pred meseci povedal, da sovraži svoje privatno življenje, medtem ko njegove otroke žalijo ljudje na ulicah. Govoricam je olje na ogenj prilil še Roman Abramovič, ki naj bi bil nezadovoljen z delom Roberta Di Mattea.

Strokovnjaki pa opozarjajo, da se Mou ne vrača v London, saj bi lahko prevzel vodenje francoskega PSG, ki je oddaljen samo dve uri vožnje z vlakom. Ne bi bilo prvič, da je Portuglaec medijem posredoval napačno sporočilo, saj si je lanskega februarja ogledoval posesti v Londonu, nato pa z Realom podpisal pogodbo do konca leta 2016. Sicer je Mourinho svojo namero o odhodu iz Madrida že lani nakazal z izjavo: ''Anglija je moj naravni dom.''

Komentarjev 1
  • McClain 14:35 22.november 2012.

    sam sipa res profesionalc od glave do pete, da prbijes da bo kariera odvisna od solanja hcerke. Genialno.:-)