Šport > Nogomet
9 ogledov

Mourinho: V finalu bi rad igral proti Chelseaju

Jose Mourinho Reuters
José Mourinho je po zmagi v osmini finala Lige prvakov proti moskovskemu CSKA-ju s 4:1 in uvrstitvi med najboljših osem dejal, da si želi, da bi beli balet v finalu najmočnejšega evropskega tekmovanja igral proti Chelseaju.

"Nismo igrali bleščeče, a smo bili dobri. Pri 3:1 smo bili nekoliko nervozni, a smo tekmo uspeli varno pripeljati do konca," je po zmagi proti CSKA-ju s 4:1 na Santiago Bernabeu dejal domači strateg José Mourinho.

Po tekmi je Portugalec najbolj hvalil rojaka Cristiana Ronalda, ki je proti Moskovčanom dosegel dva zadetka. "Bil je neverjeten. Mislili bi si, da je nemogoče doseči toliko golov kot lani, a je letos še boljši. Veliko ljudi je govorilo, da bo tekma lahka, a sam sem vedel, kaj nas čaka. Všeč mi je bila zrelost ekipe. Do 3:0 smo imeli rezultat pod nadzorom, po prejetem zadetku pa smo bili nekoliko panični. Pokazali smo, da smo zrelejši kot lani," je dejal Mourinho, ki mu je popolnoma vseeno, s kom se bodo pomerili v četrtfinalu, je pa izdal, koga si želi videti v finalu.

"Ljudje vedo, kako rad imam Chelsea. Tudi, če jih dobimo v četrtfinalu ali polfinalu, bodo težak nasprotnik. Srečen sem, da so napredovali, bi pa z njimi želel igrati v finalu," pravi Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.