Šport > Nogomet
9 ogledov

Mourinho že na pogovorih z Unitedom

jose mourinho louis van gaal EPA
Po pisanju angleških medijev so se pri Manchester Unitedu že sestali z Josejem Mourinhom.

Louis van Gaal je zaradi slabih rezultatov pri Manchester Unitedu pod hudim pritiskom, pri rdečih vragih pa so že poiskali njegovo zamenjavo. Po zapisih v Sunu naj bi se pri klubu z Old Trafforda že pred porazom proti Norwichu sestali z Josejem Mourinhom. Portugalec, ki se zaradi sestanka ni udeležil poroke Franka Lamparda s Christine Bleakley, je že dejal, da je pripravljen prevzeti funkcijo pri Unitedu.

Podporo Mourinhu so že izrazili tudi navijači Manchestra, v eni izmed anket jih je kar 88 odstotkov glasovalo za odstavitev Nizozemca, če bo njegovo mesto prevzel Portugalec. Tega nekateri pri Unitedu vidijo kot edinega vrhunskega trenerja, ki je trenutno brez kluba, manj pa je takih, ki pravijo, da je tudi Mourinho predvsem pragmatik in bi se zato lahko nadaljevale predstave, ki jih United kaže v zadnjem času. Navijači rdečih vragov so se namreč v času, ko je klub vodil sir Alex Ferguson navadili na predstave, ki so poleg rezultatov ponudile tudi zelo všečno igro.

Odločitev o zamenjavi van Gaala z Mourinhom naj bi morali le še sprejeti lastniki Uniteda - družina Glazer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.