Šport > Nogomet
38 ogledov

Mourinho znova nad zdravniško službo

jose mourinho EPA
Trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Jose Mourinho je izrazil nezadovoljstvo z zdravniško službo v klubu.

Zdravniki in fizioterapevti pri Manchester Unitedu so na udaru.Zdravniška služba rdečih vragov naj bi bila kriva za številne poškodbe v ekipi, ki imajo velik vpliv na rezultate, ti so zaenkrat daleč od pričakovanih.

"V zdravniško službo nimam zaupanja, morali bomo natančno raziskati, zakaj imamo toliko igralcev poškodovanih," je za Times izjavil Jose Mourinho, ki v zadnjih letih vztrajno išče razloge, zakaj njegove ekipe ne igrajo tako, kot si sam želi.

Posameznikov tokrat ni obtožil, tako kot je to storil pri Chelseaju, ko je morala zaradi spora z njim klub zapustiti zdravnica Eva Carneiro, ki je pozneje klub in Mourinha tožila za diskriminajoče in seksistične izjave, a sta se strani na koncu odločili za izvensodno poravnavo.

Od začetka sezone so se s poškodbami pri Manchester Unitedu sicer ubadali Cris Smalling, Luke Shaw, Wayne Rooney, Anthony Martial, Phil Jones, Eric Bailly, kot zadnji pa se je poškodoval še Marouanne Fellaini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.