Šport > Nogomet
22 ogledov

Moyes: "Rooney ostaja, še se bomo okrepili"

wayne rooney EPA
David Moyes je ponovno zatrdil, da bo Wayne Rooney ostal na Old Traffordu, obenem pa je prepričan, da se bo Rdečim vragom uspelo dodatno okrepiti.

Angleški reprezentant Wayne Rooney je že nekaj tednov odkrita tarča Chelseaja, ob tem pa je Liverpoolčan izpustil vse pripravljalne tekme Manchester Uniteda zaradi skrivnostne poškodbe ramena. To je bilo ob preteklem sporu s trenerjem Davidom Moyesom dovolj, da so mnogi Rooneya že videli v drugem dresu, kljub nasprotnim zagotovilom škotskega stratega.

"Ni nikakršnega nadaljnega razvoja situacije in tega tudi nočemo. Vsem smo povedali, to sem večkrat dejal tudi sam - Rooneya ne bomo prodali," je Moyes jasno povedal za Sky Sports News.

Zadovoljen z videnim

"Shrek" je v sredo vendarle odigral svojo prvo pravo tekmo v tej sezoni, na prijateljski tekmi na Wembleyu proti Škotski je po zelenici tekal več kot eno uro.

"Gledal sem tekmo in mislim, da je tistih 65 minut odigral dobro. Veliko je tekel, pridobil si je nekaj kondicije, a se je videlo, da je igral svojo prvo srečanje letos," je Moyes ocenil predstavo svojega varovanca, ki že nekaj časa kaže nezadovoljstvo s svojim statusom v klubu.

Trdo delo za okrepitve

Ob tem je škotski trener prepričan v to, da se bo Man Unitedu še to poletje uspelo okrepiti z odmevnimi imeni, čeprav je Barcelona zavrnila že dve ponudbi Rdečih vragov za Cesca Fàbregasa.

"Prepričan sem, da bomo dobili igralce, ki so nam potrebni. Zanimamo se za več nogometašev in to bomo počeli še naprej. Jih bomo dobili pred koncem prestopnega roka? Tega ne vem zagotovo, a trdo delamo, da bi se to zgodilo," je glede novih prišlekov povedal Škot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.