Šport > Nogomet
20 ogledov

Rooney treniral z rezervno ekipo

wayne rooney EPA
Angleški napadalec Wayne Rooney je v četrtek treniral z rezervno ekipo Manchestra Uniteda.

Wayne Rooney naj bi bil po pisanju angleških medijev odločen, da zapusti Manchester United. Za angleškega napadalca se zanima Chelsea, ki je rdečim vragom posredoval že dve ponudbi, a David Moyes želi Rooneyja na vsak način zadržati na Old Traffordu.

Rooney se je v četrtek udeležil treninga rezervne ekipe, ki sta ga vodila Unitedova trenerja Warren Joyce in Nicky Butt. Vprašanje je, ali je moral Rooney z rezervno ekipo trenirati po ukazu Davida Moyesa ali se je tako odločil zaradi poškodbe rame, zaradi katere je izpustil že nekaj pripravljalnih tekem angleškega prvaka.

Proti Wiganu ne bo igral

Rooney bo zaradi poškodbe rame po vsej verjetnosti manjkal na tekmi (11. 8.) pokala Community Shield, kjer se bosta pomerila ligaški zmagovalec (Manchester United) in pokalni zmagovalec (Wigan). ''Ne verjamem, da bo pripravljen za tekmo. Seveda še vedno upamo, vendar se mi zdi, da ne bo okreval,'' je povedal Moyes. Ali gre za namišljeno poškodbo, ki je posledica nesoglasij med Rooneyjem in vodstvom rdečih vragov, bo pokazal čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.