Šport > Nogomet
71 ogledov

Na zelenici "Izet odj*bi", Dragonsi o ugrabitvi Olimpije

IZET ODJEBI Green Dragons Stožice Olimpija Ljubljana Reševalni pas/Twitter
Na zelenici stadiona Stožice se je pojavil pomenljiv napis, medtem pa Green Dragons nadaljujejo svoj boj proti vodilnim klubskim strukturam.

Navijaška skupina Green Dragons je že pred dnevi zahtevala odstop predsednika Olimpije Izeta Rastoderja in pozvala k reviziji poslov. Govorilo se je tudi o bojkotu tekem, a se to zaenkrat še ne bo zgodilo. Se je pa na stadionu Stožice pojavil nov jasen znak, kaj želijo navijači od največjega trgovca z bananami na našem področju. 

Na Twitterju se je namreč pojavila fotografija, na kateri je na zelenici Stožic jasno viden napis "Izet od**bi". Olimpija danes sicer gosti sosede iz Domžal, ki so na lestvici šesti, mesto pred Ljubljančani.
Dragonsi so na svoji spletni strani tudi pojasnili, zakaj se (še) ne bodo poslužili bojkota, k sodelovanju so povabili tudi nove člane. Poudarili so, da so po objavi svojih zahtev dobili veliko podpore in tudi predlogov, kako se s situacijo sporijeti. 

"Olimpija je ugrabljena"

"Po objavi naših zahtev smo od širše javnosti dobili mnogo podpore in predlogov, kako se s situacijo spoprijeti. Kar nekaj članov naše navijaške skupine zahteva popolni bojkot Severa in udeleževanje tekem samo na gostovanjih. Ravno bojkot je tisto, kar si ljudje v klubu želijo. Olimpija je ugrabljena. S tem, ko bi skupina Green Dragons, zadnji branik inštitucije, dvignila roke od NK Olimpije, bi uprava končno lahko počela čisto vse, kar želi. Požvižgajo se na medijske pritiske, požvižgajo se na prazne tribune, briga jih za to, kaj si o njih misli javnost. V mislih imajo samo svoje lastne interese po zaslužku oz. povrnitvi sredstev, ki so jih 'vložili in porabili' v Olimpiji," so na svoji spletni strani zapisali Green Dragons, ki z Olimpijo ostajajo, v dobrem in slabem, že od leta 1988.

"Ne boste nas odgnali s Severa"

"S prihodom na Sever ne izkažeš samo želje po spremembah. Številka bo, verjetno, na vseh tekmah do konca sezone katastrofalna. Taka je že nekaj časa. 'Pomaga' nam še povečana represija in prepovedi, ki se iz tedna v teden povečujejo. A tisti, ki bomo na Severu, tistih nekaj 10, smo tam z namenom. Ne boste nas odgnali s Severa, pa čeprav nam z igranjem z našo Olimpijo pokvarite praktično vsak vikend," so še zapisali navijači, ki zahtevajo "zdravo in pošteno Olimpijo".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice