Šport > Nogomet
866 ogledov

Najboljši strelec brez SP zaradi druženja s prostitutkami

Mehika - ZDA, CONCACAF, Javier Hernandez Reuters
Srednjeameriška država bo v Katarju nastopila brez najboljšega strelca.

Deset dni pred začetkom svetovnega prvenstva v Katarju se v Mehiki ubadajo z nenastopom njihovega odličenga napadalca Javierja Hernandeza 'Chicharita', ki je z 52 goli tudi najboljši strelec v zgodovini izbrane vrste. Nekdanji napadalec Manchester Uniteda in madridskega Reala je od svetovnega prvenstva 2018 v Rusiji sicer le še trikrat oblekel dres Mehike.

Ugledni novinar Jose Ramon Fernandez je za dnevnik Proceso zdaj razkril, zakaj sedanjega člana moštva Los Angeles Galaxy ne bo na tokratnem svetovnem prvenstvu. 

"Selektor Tata Martino nam je priznal, da je Chicharito najel dve prostitutki, ko je Mehika igrala v New Yorku in San Antoniu. Nihče se mu ni želel pridružiti pri takšnem početju, ker niso želeli skaliti svoj ugled, še zlasti, ker je veliko ostalih nogometašev oženjenih. Že so bili obtoženi, da so sodelovali v orgijah in njihove soproge so bile besne," je dejal Fernandez.

Ta je še dodal, da je bil zaposleni na mehiški zvezi odpuščen, ker je pomagal pri dogovoru med slavnim nogometašem in prostitutkami. Po besedeah Fernandeza je omenjena oseba posel našla pri Fifi. 

"Chicharito zaradi tega ne bo zaigral na svetovnem prvenstvu. Zna dosegati zadetke z nosom, ritjo, a vendar bo vselej le Chicharito. Carlos Vela je na primer boljši, a nima potrebne mentalitete zmagovalca," je sklenil Fernandez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice