Šport > Nogomet
903 ogledov

Namesto, da bi ostal v samokaranteni, je storil tole

Mirror.co.uk
Mladi angleški vezist je samovoljno kršil navodila kluba in s tem ogrožal zdravje drugih ljudi, zaradi česar mu grozijo stroge sankcije.

V dneh, ko svetovni splet v luči pandemije koronavirusa preplavljajo sporočila zvezdnikov, ki na ljudi apelirajo, naj ostanejo doma, vlade pa svoje državljane na vse mogoče načine pozivajo, naj ravnajo odgovorno, nekateri še vedno niso zmožni upoštevati pravil.

Pri angleškemu nogometnu velikanu Chelseaju so ponoreli zaradi neposlušnega 21-letnega Masona Mounta, ki bi moral zaradi pozitivnega vzorca soigralca Calluma Hudson-Odoija naslednja dva tedna preživeti v samoizolaciji.

Toda namesto, da bi upošteval navodilo vodstva kluba, je 21-letnik v nedeljo samovoljno zapustil karanteno in se odpravil na enega izmed londonskih igrišč, kjer se je družil z nogometaši West Hama. 

Po poročanju angleških medijev je mladenič z brezbrižnim ravnanjem močno ujezil vodilne može kluba. Zagotovo ga bo doletela denarna kazen, deležen pa naj bi bil posebnih sankcij tudi s strani trenerja Franka Lamparda.

mason mount | Avtor: Epa Epa

"Pripeljal se je avtomobil s tremi ali štirimi potniki. Sin je prepoznal voznika Masona Mounta. Igrali so nogomet pet na pet. Tudi Declan Rice je bil tam. Nosili so šale, vendar ne vem, ali zato, da bi zaščitili druge ljudi, ali morda zato, da jih ne bi prepoznali. Očitno se ne zavedajo resnosti položaja. V klubu morajo biti zgroženi," je za Mirror povedal očividec.

Angleška Premier League je začasno prekinjena do meseca aprila, vendar je zelo malo verjetno, da se bo tekmovanje nadaljevalo že po nekaj tednih.

 | Avtor: Mirror.co.uk Mirror.co.uk


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice