Šport > Nogomet
603 ogledov

Napadli nogometnega zvezdnika, tako se je končalo

Gabriel Magalhaes Profimedia
Nogometaša so presenetili ob prihodu domov.

Triindvajsetletni brazilski nogometaš Arsenala Gabriel dos Santos Magalhães je avgusta doživel neprijetno srečanje, video njegovega srečanja z roparji pa je zdaj objavila policija. Za napadalca se dogodek ni dobro iztekel.

Gabrielu so nepridipravi sledili do njegovega doma, ko je branilec topničarjev zapeljal v garažo, pa so vdrli na njegovo posest. Od nogometaša so z bejzbol palicami v rokah zahtevali uro, mobilni telefon in ključe 50.000 evrov vrednega Mercedesa. Gabriel ni sledil navodilom, eden izmed roparjev pa se je tako odločil za napad, a prejel močen udarec v obraz, nato pa s svojimi pomagači pobegnil s prizorišča.

Pri begu je izgubil kapo, prav zaradi nje pa je bil kasneje ujet, saj je policija z njo dobila njegove DNK podatke. Zaradi napada in nošnje orožja je bil 26-letni Abderaham Musa, ki je bil že prej večkrat obsojen zaradi kaznivih dejanj, kaznovan s petimi leti zapora.

"Šokantno je, kar se je zgodilo Gabrielu in njegovemu prijatelju. Na srečo gre za mladeniča v odlični fizični kondiciji, prav zato sta se uspela obraniti tega napada," je dejala sodnica.

Pred dvema letoma sta bila napadena še dva Arsenalova igralca, takrat sta bili tarči lopovov Mesut Özil in Sead Kolašinac. Slednji je prav tako uspel pregnati napadalce.

Mačeta Obsojen! Šport Visoka zaporna kazen za enega izmed napadalcev na Arsenalova zvezdnika Sead Kolašinac Ne bosta igrala Šport Ulična tolpa zvezdnika vzela na piko po neuspelem ropu Sead Kolašinac Video Šport To pa je pogum, Arsenalov nogometaš kljub nožu napadel roparja
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.