Šport > Nogomet
4812 ogledov

Navijači pretepli svoje nogometaše

Hajduk Split HNK Hajduk Split/Facebook
Po derbiju so obračunali z igralci svojega kluba.

Na velikem hrvaškem derbiju je Hajduk doma klonil proti Dinamu, posledice tega pa je danes občutilo kar nekaj nogometašev dalmatinskega ponosa. Peterica 'bilih' - Ahmad SaidHysen MemollaHamza BarrySavvas Gentsoglou i. Marko Futacs - se je sprehajala po središču Splita, ko je iz Kluba navijačev Torcida na plano stopilo nekaj moških. Ti so verbalno napadli Ganca Saida, ki je po njihovem mnenju v zadnjem času igral slabo.

Slednjemu so soigralci priskočili na pomoč, vse skupaj pa se je končalo s pretepom. Najslabše jo je odnesel Futacs, ki je s strani huligana prejel udarec z nogo v glavo in končal z veliko modrico. Madžar je tako kot večina soigralcev v zadnjih dneh sicer stopil na stran predsednika kluba Ivana Kosa, ki je včeraj odstopil, njegov odhod pa so z ultimatom zahtevali navijači.

"HNK Hajduk ostro obsoja napad na svoje nogometaše, ki se je danes zgodil v zgonjih urah popoldneva v središču Splita., v njem pa je bil poškodovan igralec Marko Futács. Od pristojnih pričakujemo, da bodo hitro ugotovili podrobnosti in okoliščine tega grdega dogdka. Klub bo naredil vse, da zaščiti svoje igralce. Nobena oblika nasilja se ne sme tolerirati," so v izjavi za javnost zapisali pri Hajduku.

Sorodne novice