Šport > Nogomet
346 ogledov

Navijači Reala žvižgali svojemu zvezdniku

Real Madrid Isco EPA
Zvezdnik Reala ni želel sprejeti kapetanski trak.

Isco je v minulih sezonah nekajkrat zablestel v dresu madridskega Reala, do vnetja slepiča konec septembra, ko je moral na operacijo v bolnišnico in nato nekaj časa ni igral, pa je bil morda celo najboljši posameznik v vrstah kraljevega kluba. A v nogometu se lahko reči hitro spremenijo.

Real je ob njegovi odsotnosti padel v krizo, ta oa je odnesla trenerja Julena Lopeteguija, ki ga je zamenjal nekdanji nogometaš Reala Santiago Solari. Ta se je že na prvem treningu sprl z Iscom, španski reprezentant pa je tudi kmalu začutil posledice. Po Solarijevem prevzemu je na desetih tekmah odigral le še 202 minute.

Ko se je že zdelo, da je kraljevi klub zaplul v nekoliko bolj mirne vode, pa se je sinoči zgodil moskovski CSKA. Ruski klub je brez Jake Bijola, ki je tekmo spremljal s klopi, porazil precej pomlajeno četo Reala in španskemu velikanu prizadejal enega največjih domačih porazov v ligi prvakov. 

Domači navijači so bili razburjeni, v 74. minuti pa je olje na ogenj njihovega nezadovoljstva prilil prav Isco. Solari se je odločil za menjavo Marcela, ta pa je snel kapetanski trak in ga želel dati španskemu reprezentantu. ta je ponujeno čast zavrnil in trak podal Daniju Carvajalu. Zaradi te poteze je moral v nadaljevanju dvoboja vseskozi poslušati žvižge s tribun.

"Nisem 'poštekal', da so mu navijači žvižgali, edino, kar lahko rečem o Iscu je to, da gre za izjemno pogumnega igralca," je po tekmi potezo soigralca pokomentiral Carvajal.

Po mnenju mnogih je Isco kapetanski trak zavrnil prav zaradi skromne minutaže, ki jo je deležen, vse bolj pa se zdi, da so njegovi dnevi v Madridu že šteti. Če bo do razhoda prišlo, se Špancu sicer ni treba bati za nadaljevanje kariere. V vrsti za njegov podpis naj bi že stali Juventus, Manchester City in Chelsea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice