Šport > Nogomet
6507 ogledov

Velik spor v Realu, zvezdnik na stranskem tiru

Isco epa
Zadnjo tekmo je zvezdnik spremljal le s tribune.

Novi trener Reala Santiago Solari se je na tekmi lige prvakov z Romo odločil, da bo na tribuno poslal španskega reprezentanta in trenutno enega večjih zvezdnikov pri Realu. Španski mediji so zdaj zapisali, da je v popolnosti prečrtal Isca, ker ga ta naj ne bi dovolj spoštoval.

"Nekatere odločitve je treba sprejeti v določenih trenutkih, mi pa smo ti, ki jih sprejemamo v Realu. Večinoma gre za zadeve športne narave. Vsi, ki so izbrani, morajo biti maksimalno pripravlejni na nastop," je dejal Solari, ki ni želel podrobneje spregovoriti o težavah z Iscom. 

Novi trener in zvezdnik naj bi bila sprta že od prvega skupnega treninga. Solari je nogometašem naročil naj glasno štejejo svoje podaje, da bi kasneje vpeljal nekatere spremembe v njihovo igro, Isco pa mu je odgovoril, da je on tu zato, da igra nogomet in ne da šteje. Odkar je Solari prevzel klub, je Isco zaigral le na treh tekmah, skupno pa na zelenici ni prebil niti 90 minut.

Po zadnjem porazu proti Eibarju (0:3) se Isco ni želel rokovati s trenerjem, Solari pa je zvezdniku kasneje očital, da se na treningih ne trudi dovolj. "Vsak igralec si želi igrati, a mora veliko trenirati, če želi biti v prvi postavi. Nikomur ne želim dajati nasvetov, dovolj smo stari, da vemo, kaj je treba delati. Morate trenirati. Ne govorim, da Isco ne trenira, ampak to je nogomet," je vso zadevo pokomentiral Iscov soigralec Marcelo.

AS je že zapisal, da si Iscovega prihoda v zimskem prestopnem roku že želijo Juventus, Napoli in Manchester City.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice