Šport > Nogomet
100 ogledov

Navijači Uniteda, Barçe in PSG proslavili naslov prvaka

navijači paris saint germain proslava naslova pariz
1/21
Reuters
V ponedeljek so zmago v državnem prvenstvu proslavili kar trije evropski nogometni velikani. Razlog za veselje so imeli pri Manchestru Unitedu, Paris Saint-Germainu in Barceloni. Nekaj utrinkov slavja si lahko pogledate v spodnji galeriji.

V francoski prestolnici so navijači Paris Saint-Germaina proslavili tretji naslov prvaka v zgodovini. Parižani so si lovoriko dokončno zagotovili z nedeljsko zmago v Lyonu. Njihovi navijači pa so zmagoslavje obeležili na svoj način. Spopadli so se s policijo, ki je morala uporabiti tudi solzivec, mnoge so morali organi pregona "pospraviti na hladno".

Brez zapletov ni šlo niti v Manchestru, kjer je United proslavil svoj 20. naslov, ki si ga je sicer zagotovil že pred tedni. Navijači so izžvižgali Wayna Rooneyja, saj je napadalec izrazil željo, da se poslovi od Old Trafforda. Klub vsemu pa je bila proslava veliko bolj tipična, kot je bil to slučaj v Parizu.

Po najbolj pričakovanem scenariju je potekalo slavje v Barceloni, morda zato, ker so ga Katalonci v zadnjih letih že vajeni. Blaugrana je obeležila svoj 22. naslov španskega prvaka. Navijači so prišli v velikem številu, nekateri so presenetili z izvirno opravo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice