Šport > Nogomet
11 ogledov

Ne Katanec, v Partizanu nekdanji trener Chelseaja

Maja je Grant vodil Chelsea v finalu Lige prvakov. Bo zdaj prevzel Hajduk? Žurnal24 main
Upravni odbor nogometnega kluba Partizan je po pričakovanju zamenjal Aleksandra Stanojevića, prvi trener beograjske ekipe pa je postal Izraelec Avram Grant, ki je včasih treniral Chelsea, so zapisali na spletni strani kluba.

Srbski mediji so v preteklih dneh poročali, da bi lahko na klop Partizana sedel nekdanji slovenski selektor Srečko Katanec, ki pa je to odločno zanikal. Dosedanji trener Aleksandar Stanojević je že pred časom napovedal, da bo skupaj s športnim direktorjem Mladenom Krstajićem zapustil klub. Kasneje si je premislil, vse skupaj pa naj bi močno razjezilo vodilne može črno-belih.

Srbski mediji so zato kot možno zamenjavo zanj omenjali dvojec Krčmarević – Katanec. Na koncu pri črno-belih ni končal noben od omenjenih trenerjev, pač pa Izraelec Avram Grant, ki je pred leti vodil sloviti londonski klub Chelsea. Novico o novem trenerju so potrdili na uradni strani kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.