Šport > Nogomet
27 ogledov

Katanec na klopi Albanije? Izmišljotina!

Srečko Katanec Reuters
Albanski in nekateri srbski mediji so poročali, da naj bi bil Srečko Katanec že izbran za albanskega selektorja, kar pa je nekdanji slovenski selektor odločno zanikal.

Srečko Katanec je poročanje albanskih in tudi nekaterih srbskih medijev v pogovoru za POP TV zanikal, češ da je to izmišljotina, ki se mu je ne zdi vredno komentirati. Nekdanji slovenski selektora tako še naprej ostaja brez dela in ne bo prevzel vodenje Albanije.

"Katanec izbran za selektorja Albanije"

"Nekdanji selektor Slovenije in Makedonije Srečko Katanec je izbran za novega albanskega selektorja. Pogodbo bo podpisal čez nekaj dni, njegova letna plača pa bo 120.000 evrov," je sicer poročal Dnevni Avaz, ki pa se je po odločnem zanikanju slovenskega strokovnjaka očitno zanašal na dvomljive vire.

Morebitni podpis s slovenskim trenerjem bi lahko dobilo še večjo težo v luči dejstva, da sta slovenska in albanska reprezentanca v isti skupini kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014. Poleg njiju pa še Švica, Norveška, Ciper in Islandija

Očitno si Albanci na svoji klopi kot naslednika Josipa Kužeja na vsak način želijo Slovenca. Sprva je bil med kandidati Matjaž Kek, nato jim je bil ponujen tudi Bojan Prašnikar, zdaj pa se je med kandidati znašel tudi Katanec ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.