Šport > Nogomet
17 ogledov

''Ne odhajam v vojno, ampak domov''

cristiano ronaldo EPA
Nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo težko pričakuje četrtfinalni spopad Lige prvakov proti Manchester Unitedu. Portugalski superzvezdnik, ki je v soboto zabil prvi avtogol v dresu galaktikov, je prepričan, da bo vrnitev na Old Trafford podobna prijetnemu družinskemu srečanju.

Real Madrid je na sobotni tekmi španske nogometne lige nepričakovano izgubil proti Granadi, strelec edinega zadetka na tekmi pa je bil Cristiano Ronaldo, ki je z glavo matiral vratarja Reala Diega Lopéza.

Madridčane 13. februarja čaka četrtfinalna tekma Lige prvakov, ko bodo na Old Traffordu gostovali pri Manchester Unitedu. Za Ronalda bo to prvi obračun z rdečimi vragi, odkar se je leta 2009 za 93 milijonov evrov preselil na Santiago Bernabéu.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
''Na dan žreba sem med treningom imel občutek, da bomo dobili Manchester United. Po koncu žreba sem bil zelo vesel. Seveda bo težak obračun. Madrid in United sta dva izmed največjih klubov na svetu in možnosti so 50-50. Zmaga lahko kdorkoli,'' je povedal Ronaldo, ki se že veseli ponovnega obiska Otoka. ''Meni bo v užitek. Zavedam se, da bo veliko pozornosti na meni, vendar ne čutim nikakršnega pritiska. To je samo nogometna tekma proti mojemu nekdanjemu klubu. Ne odhajam v vojno, ampak domov. Zelo se veselim,'' je dodal 27-letnik.

Ronaldo težko pričakuje snidenje s prijatelji iz Manchestra. ''Manchster je bil moj dom in še vedno je v mojem srcu. Kadar so ljudje dobri do tebe, tega ne pozabiš. Nikoli ne bom pozabil Uniteda, ljudi, ki tam delajo, in navijačev. Obiskal bom svojo staro hišo in prijatelje. Zabavno bo,'' je zaključil Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.