Šport > Nogomet
18 ogledov

''Ne razumem, zakaj žalijo Ronalda''

helder postiga EPA
Nogometaš Zaragoze Hélder Postiga, ki nocoj gostuje pri madridskem Realu, ne razume, zakaj je Cristiano Ronaldo deležen toliko kritik. Portugalec je prepričan, da je CR7 super fant na igrišču in izven njega.

Napadalec Zaragoze Hélder Postiga je začuden nad žaljivkami, ki neprestano dežujejo v smeri Cristiana Ronalda. Po njegovem mnenju je nogometaš Real Madrida super fant. ''Ne razumem, zakaj žalijo Ronalda, saj je super fant na igrišču in izven njega. Nogomet naj bo zabava. Ne razumem, zakaj ljudje pridejo na tekmo žalit igralce. Ne maram, če kogarkoli izžvižgajo,'' je povedal Postiga in nadaljeval: ''Poznam ga že veliko let. Vedno je bil izjemen igralec in velik profesionalec. Cristiano je neverjeten nogometaš, eden najboljših na svetu.''

helder postiga | Avtor: EPA EPA
Postiga je prepričan, da ima njegova ekipa možnosti za zmago na Santiagu Bernabéu. ''Lahko zmagamo. Zavedamo se, da bo težko, saj si ne smejo privoščiti poraza, a naša forma raste iz tekme v tekmo. Vedno je težko, ko igraš z Realom ali Barcelono,'' je povedal Portugalec.

Tridesetletnik se zaveda, da bo potrebno paziti na hitre in nepredvidljive akcije belega baleta. ''Real je sezono začel počasi, vendar so kmalu našli ritem in nasprotnikom vedno naženejo strah v kosti. Do gola pridejo zelo hitro in ko to najmanj pričakuješ. Ko Madrid krene v protinapad, ne veš, kaj te je zadelo,'' je povedal Postiga, ki si na tekmi želi predvsem uživati. ''Vedno moraš uživati, tudi ko igraš proti Realu. Včasih uživaš bolj, ker si več pri žogi, a vedno ko igram nogomet, uživam,'' je zaključil Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.