Šport > Nogomet
19 ogledov

''Ne ve, kdo je Mandžukić? Neumnost!''

Lars Lagerbäck EPA
Selektor Islandije Lars Lagerbäck je pred tekmo dodatnih kvalifikacij za SP 2104 dejal, da so Hrvati resda favoriti, a na igrišču se lahko zgodi marsikaj.

Nocoj bodo na sporedu tekme dodatnih kvalifikacij za nastop na SP 2014 v Braziliji. Pred obračunom Hrvaške in Islandije je presenetil domači branilec Ragnar Sigurdsson, ki je dejal, da ne ve, kdo je Mario Mandžukić.

Švedu Larsu Lagerbäcku, selektorju izbrane vrste Islandije, besede njegovega varovanca niso bile najbolj povšeči. ''Ma, to je neumnost, Če moj nogometaš ne bi vedel, kdo je Mandžukić, ne bi bil v reprezentanci,'' je na novinarski konferenci pred tekmo s Hrvaško povedal švedski strateg in dodal: ''Hrvaška je favorit na papirju, a na igrišču je mogoče prav vse. Težko je predvideti, kaj se bo zgodilo. Mi bomo igrali svojo igro, pritisk pa je na strani Hrvatov.''

Pred obračunom v Reykyaviku se veliko govori o vremenu. Lokalni vremenoslovci napovedujejo temperature okoli ničle, nogometašem pa bi lahko dodatne preglavice povzročala tudi dež in sneg.

''Vsi se morajo prilagoditi na razmere, kakršnekoli že so. Ti igralci so navajeni igrati v snegu in dežju. Če bo pihal močan veter, bo obema ekipama zelo težko,'' je še povedal islandski selektor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.