Šport > Nogomet
17 ogledov

''Ne vem, kdo je ta Mandžukić''

mario mandžukić EPA
Branilec islandske reprezentance Ragnar Sigurdsson je pred obračunom s Hrvaško dejal, da ne ve, kdo je Mario Mandžukić, sicer reprezentant naših južnih sosedov in napadalec Bayern Münchna.

Ragnar Sigurdsson, branilec izbrane vrste Islandije, si pred kvalifikacijsko tekmo za SP 2014 s Hrvaško ne beli glave s tem, koga bo moral pokrivati na polovici svoje ekipe.

Ragnar Sigurdsson | Avtor: EPA EPA
''Ne vem, kdo je Mandžukić. Ne, ne šalim se. Je to tisti, ki igra za Bayern? Še nikoli ga nisem videl, pač ne gledam nemškega nogometa, vendar sem slišal, da je dober nogometaš,'' je povedal 27-letni branilec.

Če Sigurðssonu oprostimo nezanimanje za nemško ligo, pa ne moremo mimo dejstva, da si je Sigurdsson očitno pozabil ogledati finale Lige prvakov med Bayernom in Borussio, kjer je Mandžukić dosegel prvi gol za bavarsko ekipo.

Islandski nogometaš je pred kvalifikacijsko tekmo prepričan, da se Islandija lahko dostojno meri s Hrvaško. ''Nikoli se nisem nikogar bal in tudi Hrvaške se ne bojim. Pred začetkom tekme bom verjetno imel tremo, nato pa bom pozabil na to in dal vse od sebe. Prepričan sem, da lahko zmagamo, bilo pa bi zelo lepo, če ne bi prejeli zadetka,'' je sklenil Sigurdsson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.