Šport > Nogomet
25 ogledov

''Prišel je sumljiv in nevaren tip''

luka modrić Marko Prpric/Pixsell
Navijači Islandije želijo svoji reprezentanci na vsak način pomagati do uvrstitve na SP 2014, zato so policiji v Reykyaviku namignili, da je v državo vstopil ''sumljiv in nevaren tip.''

Hrvaška reprezentanca je danes prispela v Reykyavik, kjer jo v petek čaka obračun dodatnih kvalifikacij za nastop SP 2014. Islandci lahko postanejo prva reprezentanca, ki bi Hrvaško zaustavila v izločilnih bojih, saj so se naši južni sosedje v tem položaju znašli že trikrat in se vselej veselili napredovanja.

Navijači islandske izbrane vrste so pred tekmo v evforiji, svojim ljubljencem pa poskušajo pomagati na vse mogoče načine. S tem namenom so na Facebook strani lokalne policije objavili zapis: ''Dobili smo prijavo, da je v državo vstopil sumljiv in nevaren moški. Ustavite ga že na letališču. Sumljivec sliši na ime Luka Modrić.''

Policija v Reykyaviku se je odzvala na podobno šaljiv način: ''Te podatke moramo natančno preveriti in jih upoštevati,'' so zapisali.

Hrvati prepričani v uspeh

Hrvati so na Islandijo prispeli s prepričanjem, da se bodo uvrstili na SP. ''Sploh ne bi pripotovali sem, če ne bi bi verjeli, da gremo na SP. Odigrali bomo po moško,'' je povedal vezist Ivan Rakitić. Hrvatom nekaj preglavic povzroča le vreme, saj bodo temperature okoli ničle, možne pa so tudi padavine v obliki snega ali dežja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.