Šport > Nogomet
2534 ogledov

Nekoč prepeval "j***š Real", zdaj poljublja grb

Courtois Reševalni pas/Twitter
Novi vratar Real Madrida se je na uradni predstavitvi odločil poljubiti grb svoje ekipe, toda mnogi se še spomnijo časov, ko Belemu baletu ni bil tako naklonjen.

Belgijski vratar Thibaut Courtois je pred kratkim prestopil k madridskemu Realu, že na svoji uradni predstavitvi pa je poskrbel za zgražanje mnogih ljubiteljev nogometa.

Še preden je sploh podpisal za Real, si je že nakopal bes navijačev Chelseaja, katerim se je izneveril s svojo neprofesionalnostjo, saj se sploh ni redno pojavljal na treningih ekipe, vse z namenom da izsili prestop v Kraljevski klub.

Še več gneva pa si je nakopal na uradni predstavitvi, ko se je želel prikupiti navijačem Reala, tako da je na stadionu Santiago Bernabeu poljubljal grb svojega novega kluba, kljub temu da je dolgo veljal za pravo ikono Realovega mestnega tekmeca Atletica.

Ob tej potezi pa so se mnogi spomnili incidenta iz časa njegovega igranja za Rojiblancose, ko je po osvojitvi Kraljevega pokala prepeval pesem "j***š navijače Reala".

Ko so ga na predstavitvi spomnili na ta incident, se je Belgijec skliceval na svojo mladost in neizkušenost: "Bil sem mlad, preveč sem se sprostil, opravičujem se za to. Navijači bodo videli, da bom dal vse od sebe za našo ekipo."

Komentarjev 2
  • romy 18:30 11.avgust 2018.

    Jeb.. dvoličneža..samo za denar gre.fuuuuj

  • Lara_Traill 09:44 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To p0čnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com

Sorodne novice