Šport > Nogomet
5036 ogledov

Neverjetna preobrazba zvezdnika Reala

marcelo Instagram
Dolgoletni branilec kraljevega kluba Macelo se je takoj po koncu sezone lotil dela.

Brazilski reprezentanćčni branilec se je očitno ustrašil nove konkurence v enajsterici Zinedina Zidana, zato je med poletnim premorom pošteno zavihal rokave.

Real se je namreč okrepil z levim bočnim branilcem Ferlandom Mendyjem, vendar mu Marcelo, ki za galaktike igra že od leta 2007, svojega mesta ne bo kar tako prepustil.

31-letni Marcelo je v samo nekaj tednih odvrgel šest kilogramov in dodobra izklesal svoje telo.

Po slabi lanski sezoni, v kateri so nekateri navijači kluba celo zahtevali njegov odhod, je branilec s trdim delom dokazal svojo predanost belemu baletu, njegov "šesterček" pa je dober pokazatelj, kaj lahko od nogometaša prričakujemo v prihodnosti.

Brazilec je bil zelo vesel vrnitve francoskega stratega. "Vse bi naredil za Zidana," je izjavil nedavno in besede podkrepil z dejanji. Prav Zidane mu je namreč predpisal strog prehranjevalni režim, Marcelo pa je napotke vzel smrtno  resno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing day with my boy 🤟🏾❤️ @enzoalvesv

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Komentarjev 1
  • Avatar Elizabeth_Heinicke
    Elizabeth_Heinicke 10:58 22.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

Sorodne novice