Šport > Nogomet
9953 ogledov

Neverjetno, kaj si je privoščil ta sloviti medij: Oblak ni Slovenec...

Jan Oblak Profimedia
Slovita Marca si je dovolila nesprejemljivo napako.

Izjemni slovenski vratar  Jan Oblak ima za sabo še eno vrhunsko sezono, katera pa za Škofjeločana še ni čisto končana.

V nedeljo se je z odigranim 38. kolom resda končala španska Primera, kjer je Oblakov Atletico na koncu osvojil solidno tretje mesto, a že 13. avgusta Rojiblancose čaka tekma Lige prvakov proti Red Bull Leipzigu, kjer so po izločitvi Liverpoola še vedno v boju za lovoriko.

A po koncu prvenstva ter pred začetkom priprav na izločilne boje Lige prvakov je slovenska hobotnica dobila nekaj prostih dni, da se vrne v domovino ter napolni baterije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇸🇮

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan) on

Oblak je tako na svojem Instagram profilu delil prekrasno sliko, kako pozira med slovenskimi gorami. S svojo fotografijo pa se je znašel na spletnih straneh slovite španske Marce, ki je pripravila članek o počitnicah slovitih nogometašev.

Ob Oblakovo sliko pa je znameniti španski medij zapisal: "Jan Oblak se odpravi v gore v svoji domovini Slovaški." 

Jan Oblak | Avtor: Marca Marca

Zanimivo, da je za neko Slovenijo Oblak tako zbral že 28 nastopov, medtem ko za svojo domovino Slovaško sploh še ni nastopil. Zelo velika napaka za takšnega medijskega velikana...

Komentarjev 2
  • silvo82 11:28 25.julij 2020.

    Se spoznajo na geografijo tile Španci kot Američani

  • arthur 09:42 25.julij 2020.

    V nogometu, kjer smo tako Slovenci kot Slovaki v povprečju tretja liga, je zadeva kar pričakovana, če že ne opravičljiva. V kolesarjenju npr. pa se točno ve, od kod je Sagan in od kod sta Roglič in Pogačar.

Sorodne novice