Šport > Nogomet
55202 ogledov

Messi ujel Oblaka na napačni nogi, kar je sledilo, vas bo pustilo odprtih ust

jan oblak Print Screen
Čudežna reakcija slovenskega reprezentančnega vratarja, s katero je preprečil fantastičen zadetek Lionela Messija.

Barcelona je imela v 33. krogu španskega prvenstva priložnost, da se s tekmo več znova zavhiti na prvo mesto ligaške lestvice, a ji je načrte prekrižal Atlético Madrid, ki je na Camp Nouu iztržil remi (2:2).

Vodilni Real Madrid v četrtek čaka tekma z Getafejem, z morebitno zmago pa bi se Kataloncem oddaljil na varne štiri točke razlike.

Quique Setien Ne bo opravičila Šport Marca: Trener Barce ponižal igralca, ki je vreden 120 milijonov

Sinoči je na Camp Nouu znova blestel slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, ki je poskrbel za eno najlepših potez srečanja. V sklepnem delu prvega polčasa je imela Barcelona pri izidu 1:1 na voljo prosti strel, ki ga je izvedel Lionel Messi.

Jan Oblak | Avtor: Profimedia Profimedia
Oblak je po strelu s približno 25 merov odločno krenil proti desni vratnici, a se je žoga odbila od živega zidu in spremenila smer. Škofjeločan se je posledično znašel na napačni nogi, a je kljub temu uspel reagirati in z obrambo, ki pritiče štirikratnemu dobitniku nagrade Zamora, preprečil zadetek izjemnega Argentinca.

Messi se mu je kasneje oddolžil v 50. minuti srečanja, ko ga je pri strelu z bele točke ukanil s panenko.

Barça je povedla že v 11. minuti z avtogolom Diega Coste, za znižanje pa je z uspešno izvedeno najstrožjo kaznijo poskrbel Saul. Španski vezist je bil z bele točke natančen še v 62. minuti, ko je izničil prednost domačih po zaslugi že omenjene Messijeve panenke. Rezultat (2:2) se do konca ni več spremenil.

Barcelona : Atletico Barca : Atletico Šport Tri enajstmetrovke, avtogol ter nov velik udarec za Barco

Zaradi zakonskih omejitev na portalu ne smemo objavljati videovsebine, zato si lahko Oblakovo mojstrovino pogledate TUKAJ oziroma TUKAJ. Če vam posnetka ni pokaže, si ga lahko ogledate tudi na YouTubu.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 5
  • Avatar Tolistella
    Tolistella 00:51 02.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • Ender3 21:42 01.julij 2020.

    Oblak je vedno na napačni nogi. Slavo si ne ustvarja sam, delajo mu jo mediji, s hvalo in poveličevnjam. Ne iztopa iz povprečja, je zgolj eden, navaden slovencelj.

  • sam1 16:21 01.julij 2020.

    Ni ga ujel Messi na napačni nogi,ampak je eden od branilcev spremenil smer žoge,ko jo je skušal odbiti z glavo in ga je le oplazila.....